Halm salg

Vår erfaring og omfattende forskning utført gjennom årene har hjulpet oss å forstå nøyaktig hva våre kunder ser etter
Kontakt oss for mer info »
Kontakt

Halm salg

Arvid Gimre As Startet med prøveprosjekt med salg av lagings tør halm nå i 2019

Fra Austlandet. Vi har fått noen gode kontakter og vil videre utvikle dette. Transport kostnader er en vesentlig del. Vi har også kjøpt en Claas Firkant presse som skal være lokalisert i Vestfold og Østfold høsten 2020. Øker kapasiteten med en ekstra firkant presse. Stor kapasitet så en presse kun de mest optimale timene på dagen. Ofte er mellom kl13 og 18 00, skal halmen være lagrings tør.  I tillegg planlegger en å kjøpe spesial rigg som finsnittet halmen nesten som sagflis.  
    
Så i 2020 vil vi starte opp med Tør gjødsel (høns / kylling gjødsel fra Jæren til Austlandet. Med Halm i retur. Bruke store krok konteinere på ca. 50m3 med hydraulisk tak på toppen, så det blir helt tette.
 
Arvid Gimre har også under planlegning å sette opp et beredskaps lager for halm/høy og strø på Gimre Nærheten av Sola flyplass. Tørken i 2018 og ustabil vær nå i 2019, er det et stort behov på Jæren et beredskaps lager. (Mattilsynet har liten forståelse for vær utfordringer med å sanke nok tørt strømidel.)   

Arvid Gimre vil også investere i mobilt gjødsel separator der en kommer ut med et mobilt anlegg og separer gjødsel, der tørrstoff går til Austlandet.    Egne krok konteinere er allerede på plass som utstyret skal plasseres inni.   Etter Agrotekniker i Tyskland vil det komme mer informasjon om denne virksomheten. Skal også på en studie tur i Januar der dette er i fokus.

Tilleggsutstyr

halm%20salg%20005
Krok konteinere som halmen fraktes i, spesial presenninger, vil bli bruka inni selve konteineren. (bilde illustrerer bare tilnærmet de vi skal investere i)(Se flere bilder i galleriet)
 
halm%20salg%20008
halm%20salg%20010
Krok konteiner for gjødsel separatorer  monteres inn.  

Tillegg skal konteinere også utstyres med mobilt sandblåsings utstyr, der vi kommer ut til kunden å sandblåser . sveiser , lakkerere hvis det er behov.

Dette er et nytt foretak som Arvid Gimre AS og et polsk selskap som har drevet i lenger tid med sveisere ut leid til anerkjente fira her i Rogaland.  starter opp nå i 2020.  fokus på landbruk . anlegg , og industri. (​Se flere bilder i galleriet)
 
Utleie av Landbruks / anleggs utstyr. Eksempel denne sand vognen er kjøp  brukt i Danmark , kommer til Jæren (​Se flere bilder i galleriet)
halm%20salg%20011
Arvid Gimre As har bukka Andreas Aarsvold til reparasjon og videre utvikle utstyr som er  importert til Norge. Canadiske stein henter, og nå Halm strø maskinen fra Danmark er under videre utvikling for å gjøre den enda mer bruker vennlig når en skal strø kalve hytter Igloer.

Arvid Gimre Ar vert aktiv i landbruket i over 40 år. Har bruker erfaring og kompetanse , ser hvordan en kan gjøre utstyret mer bruker vennlig.  Andreas Aarsvold er en tusenkunstner og videre utvikle utstyr. Arvid er svært takknemlig for Andreas har takket ja  til  at vi skal drive et enda mer  samarbeid  fremover.