Produktkatalog 2013

lysbilde1  
18.04.2013
En oversikt på produkter vi forhandler i Norge ( Importør ) Arvid Gimre AS holder fokus på : Kvalitet – Holdbarhet – Brukervennlighet – Driftssikkerhet – Kvalitet er rimeligst over tid !

Last ned oversikt Produktkatalog 2013
Vi har orden på økonomien ett av bransjens mest solide foretak, kundens sikkerhet at vi eksisterer i morgen også.

Last ned D&B Business report fra 08/06/2012 for Arvid Gimre AS

Arvid Gimre startet som selvstendig næringsdrivende i år 1987, over 26 år i bransjen Landbruk & anleggsutstyr. Vår brukererfaring brukes for å kunne tilby proff markedet, de beste løsninger som er mest økonomisk effektiv for kunden. Kvalitets utstyr kan ikke være rimeligst i investerings øyeblikket. Men over tid vil det være mest økonomisk å satse på utstyr som har kvalitet, holdbarhet, driftssikkerhet og god kapasitet. Driftsbrudd koster mye i dagens tøffe konkurranse i markedet. ( kvalitet koster egentlig ikke så mye mer å produsere)
Arvid Gimre AS har stor fokus på driftskostnader, å holde de på et minimum for å kunne selge kvalitetsutstyr til en rimelig pris. Lønn og husleiekostnader er en betydelig kostnad i dag. De kostnader er det kunden som betaler på produktet til syvende og sist, og har ikke så mye med kvaliteten på produktet å gjøre. Kostnader er faktisk høyere om det er mye reklamasjon på produkter som leveres.
Med stor omsetning, solid økonomi, lave driftsutgifter har Arvid Gimre AS en stor fordel som gjør en kan holde laver priser på kvalitets produkter, som kommer kunden til gode.

For at vi som utstyrsleverandør skal opprettholde lave priser og kvaliter på leveringer, er det meget kostnads besparende å bruke E-Mail i tillegg til telefon kontakt. Da kan vi sende over produktinformasjon, detaljer som er viktige for at kunden skal kunne ta den mest riktige økonomiske avgjørelsen ved en ny investering av utstyr.
Arvid Gimre AS sender alle ordre bekreftelser og fakturaer på E-Mail. arvid@gimre.no Reservedeler sendes med sporing, slik at kunden til enhver tid skal kunne se hvor varen befinner seg.
< Tilbake